Burs Başvuru ve Değerlendirme Süreci

• Burs başvuruları her yıl 15 Eylül – 15 Ekim tarihleri arasında MUSTAFA HASANOĞLU VAKFI internet sitesi üzerinden yapılır.

• Bursiyer adayları istenilen belge ve bilgilerin tamamını eksiksiz olarak, bir defada sisteme yüklemelidir. Belge ve bilgileri eksik olan başvurular işleme alınmaz.

• Burs başvurusunu yapan adaylar daha sonrasında bilgilerinde herhangi bir değişiklik yapamazlar.

• Başvurular internet üzerinden alındıktan sonra, başarı sırasına göre başvuru yapan tüm adaylar elektronik olarak sıralanır ve Burs Komitesi, adayları maddi desteğe duydukları ihtiyaç açısından değerlendirir.

• Başarı kriterine göre elektronik olarak oluşturulan liste, Burs Komitesi’nde ‘ihtiyaç’ kriterine göre de değerlendirildikten sonra son şeklini almış olur. Burs kontenjanı da göz önünde bulundurularak adaylar mülakata davet edilir

• Bursiyer adaylarının belge ve bilgileri, mülakattaki beyanları ile karşılaştırılır. Değerlendirmeye esas oluşturan beyana aykırı bilgiler incelenir ve gerekli görülen durumlarda aday süreç dışına çıkartılır.

• Burs Komitesi tarafından mülakata davet edilen ve mülakat sonucunda uygun görülen adaylar, MUSTAFA HASANOĞLU VAKFI’ ndan burs almaya hak kazanır

• Sonuçlar her yıl 15 Kasım tarihinde, MUSTAFA HASANOĞLU VAKFI internet sitesi üzerinden duyurulur.

Comments ( 3 )

• Mery

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Phasellus hendrerit. Pellentesque aliquet nibh nec urna. In nisi neque, aliquet vel, dapibus id, mattis vel, nisi. Sed pretium, ligula sollicitudin laoreet viverra, tortor libero sodales leo, eget blandit nunc tortor eu nibh. Nullam mollis. Ut justo.

• Audrey

Hi There,

Donec nec justo eget felis facilisis fermentum. Aliquam porttitor mauris sit amet orci. Aenean dignissim pellentesque felis.

• CTHthemes